Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за предстоящия мач за

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за предстоящия мач за
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ако изчистим непредизвиканите грешки, имаме шансове срещу Левски

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва за предстоящия мач за Купата на България с Левски на следващия ден пред клубния уебсайт. Специалистът разкри кое е най-важното за отбора във въпросната среща.

“Трябва да се фокусираме върху метода, по който играем и най-много върху това да не позволяваме непредизвикани грешки…или най-малко оптимално да ги понижим. Това е значимото. Ако го сторим, имаме шансове да продължим напред. За нас сигурно не е хубаво да тръгваме да се надиграваме с Левски. Вече го изпитахме на гърба си в мача с Лудогорец. При 0:2 тръгнахме да пресираме високо противника и знаете какво стана. Надявам се да изиграем умерено този дуел, защото тук към този момент я няма тежестта от това да гоним трите точки. Също не е значимо да се победи в 90-те минути на двубоя… Няма за къде да бързаме ”, сподели наставникът на варненци.

Запитан каква е разликата от мача за състезание на 30 юни, когато Черно море приключи 2:2 с Левски на Герена, Илиев съобщи: “В тази среща също допуснахме някои неточности в отбранителен проект. Някои ги наказаха, други не съумяха. Определено обаче имаше малко по-голямо успокоение в играта ни. Може би този гол, който получихме в края на срещата, ни секна ентусиазма и се отрази в идващите ни мачове. Промяната оттогава е, че в този момент сътворяваме повече положения. Повече сме сработени във фаза офанзива. Постоянно се подчертава на обстоятелството, че позволяваме доста голове. Повечето са съвсем от непредизвикани неточности. Трябва да се означи, че сме на четвърто място по вкарани голове, след трите водещи тима. Но този факт се забравя… В мача за състезание Левски към момента нямаше назначен треньор. Да, футболистите са същите, само че в този момент има въодушевление в играта на отбора. Това е доста значимо за всеки тим ”.

“Хубавото е, че в срещите, в които тръгваме с ранен гол, съумяваме да се организираме и не се предавахме. В някои от мачовете стигнахме до непълен поврат, в някои до цялостен.. Тези неща са значими за характера на тима ”, приключи Илиан Илиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР